Lyx-rum

r4 kamera 293Fräscha, ljusa, stora rum från 5,0-6,5 kvm, med full takhöjd 2,40meter med stor balkong med utsikt över gården där dom små ekorrarna leker :) . Alla rummen är utformade med olika hyllplan, markplan har toaletten med låda och sand från Miss Cat, anti-damm-behandlat, på andra plan har vi välkomstgodis och kattgräs med fönster och högst upp har vi sovrummet där katterna föredrar att sova och hålla koll på sin omgivning. Utöver detta finns även nattlampa, radio med de senaste hitsen, soffa eller fåtölj och en massa leksaker och mjukisdjur. För att katterna ska kunna bejaka sin vilda sida har vi även stora trädstammar och klopelare i rummen. Även balkongerna är utformade med olika hyllplan, rejäla trästockar, rep och klopelare för att göra sin utevistelse så rolig som möjligt.

I lyx-rummen finns det LCD skärm som visar naturfilmer med bl.a. fiskar eller olika disneyfilmer som Ice Age.

Katterna har utsikt över våran gård där vi får besök av skogens djur som rådjur, harar och fåglar.
Loftet

På menyn kan man välja på bl.a. Whiskas, Pussi och Friskis som torrfoder och gelé eller sås. Till fredagsmyset lyxar vi till det med mat från Sheba med smak av tonfisk. Det går även bra att ta med sig eget foder till katten.

Vi borstar och kammar, klipper bort tovor, gör rent ögon som rinner, tar bort fästingar m.m under vistelsen hos oss. Självklart ingår det mycket bus och lek. :)

Om din katt behöver medicin under vistelsen hos oss ber vi dig ta med en utförlig medicinlista så vi kan hantera detta på bästa sätt, detta ingår givetvis i priset.

Pris

Lyx-rum: 220 kr per påbörjat dygn inkl. moms.

Första katten betalar alltid fullt pris. Andra katten får 50 % rabatt och tredje och fjärde får 75 % rabatt om katterna kan vistas i samma rum.

Betalning sker i samband med incheckning. Vi har även kortläsare.

Priserna gäller tillsvidare.

Katt i VIP-rum