Sviter

r4 048I vår svitsektion är rummen extra stora, från 12 kubikmeter med full takhöjd på 2,50 meter. I rummen finns olika klöspelare samt trädstockar för att kunna aktivera sig på bästa sätt. Rummen har även olika hyllplan, nedre plan har toaletten med låda och sand från Miss Cat, anti-damm-behandlat, på andra plan har vi välkomst godis och kattgräs med fönster att titta ut på dom små lekande ekorrarna och högst upp har vi sovrummet där katterna föredrar att sova och hålla koll på sin omgivning. I alla svit rum finns en balkong med naturträd som katten kan klättra i samt olika hyllplan att ligga på och spana ut över gården. I alla balkonger ingår även kattgräs för katterna att äta på om så önskas. Utöver detta finns även nattlampa, radio med de senaste hitsen, soffa eller fåtölj och en massa leksaker och mjukisdjur.

r4 kamera 143Medan vi städar och byter låda passar katten på att utforska våran 15 meter långa korridor där det finns ännu fler leksaker och stockar att roa sig med.

Katterna har utsikt över våran gård där vi får besök av skogens djur som rådjur, harar och fåglar.

På menyn kan man välja på bl.a. Whiskas, Pussi och Friskis som torrfoder och gelé eller sås. Till fredagsmyset lyxar vi till det med mat från Sheba med smak av tonfisk. Det går även bra att ta med sig eget foder till katten.

Vi borstar och kammar, klipper bort tovor, gör rent ögon som rinner, tar bort fästingar m.m under vistelsen hos oss (med ägarens godkännande). Självklart ingår det mycket bus och lek :)

r4 058

Om din katt behöver medicin under vistelsen hos oss ber vi dig ta med en utförlig medicinlista så vi kan hantera detta på bästa sätt, detta ingår givetvis i priset.

Pris

Svit: 230 kr per påbörjat dygn inkl. moms.

Första katten betalar alltid fullt pris. Andra katten får 50 % rabatt och tredje och fjärde får 75 % rabatt om katterna kan vistas i samma rum.

Betalning sker i samband med incheckning. Vi har även kortläsare.

Priserna gäller tillsvidare.

r4 001