Om oss

Vi är ett familjeägt företag och vi är fyra i familjen där alla våra namn börjar på bokstaven R, därav företagsnamnet R4. Vi i familjen har alltid varit djurintresserade och alltid haft egna djur som hund, katt, häst och även fiskar. Vi öppnade företaget i september 2002 och redan då hade vi kö till våra dagisplatser. Vi utökade vår kattverksamhet 2005 med en lyxavdelning med stora balkonger. 2013 byggde vi ut ytterligare en gång, och denna gång en svit-avdelning med 14 nya och stora rum med balkonger för våra kattgäster. 2019 utökade vi med en ny smådjursavdelning.

Vi bor precis bredvid företaget så vi har nära till jobbet och lätt att hålla koll på våra gäster. Men vi ber er respektera den privata sidan av tomten och alltid gå via den hänvisade ingången till R4.

Rita

Jag som äger och driver R4 Djurpensionat heter Rita. Jag är gift med Roger och vi har varit gifta sedan 1987, vi har två barn, Rebecca och Robert. I familjen har vi även 6 hundar. Vi har bott här på Brandthovdagatan i 30 år. Jag har alltid haft ett djurintresse och i mina yngre dagar ville jag gärna bli veterinär, men istället har jag jobbat i fjällen och även inom industrin. Under denna tid växte det mer och mer fram att jag ville jobba med djur. Jag gick en affärsskola som riktade sig mot eget företagande och även kortare utbildningar gällande djurhållning, och det var där jag kom fram till att jag ville driva ett eget katt- och hundpensionat. Övriga intressen är fjällvandring och skidåkning samt att jag delar Rogers motorcykelintresse.

Roger

Jag har arbetat inom transportyrket hela mitt yrkesverksamma liv, och även innan det, som bondgrabb, fick man köra alla typer av maskiner som bl.a. skördetröska. Givetvis ha jag alla behörigheter på körkortet samt förarbevis för grävmaskin, truck och ADR-behörighet. Kör bl.a. långtradare åt Vikströms Åkeri, fordon på 60 ton är inget ovanligt för mig.

Har även kört Folkrace i många år med stor framgång, och testat på att köra Rally. När våren och värmen kommer så tar jag gärna ut hojen för en sväng.

Det är även jag som är snickaren i familjen. Snickeriarbeten har jag hållit på med sen min första lådbil. Jag har byggt alla djuravdelningar på djurpensionatet själv och tycker om att bygga och förnya.

Robert

Jag har gått fordonsteknisk linje i 3 år, har allt på körkortet förutom MC-kortet som jag håller på att ta. Har även förarbevis för hjullastare och truckkort samt ADR-behörighet. Jobbar med Roger som “grovis”, hjälper till med allt runt omkring grävning m.m samt kundkontakt.

När jag inte hjälper pappa hjälper jag min mamma Rita på djurpensionatet med promenader samt som allt i allo. Finns det tid över så kör jag extra åt andra åkare. Övriga intressen är datorer och IT.

Rebecca

Jag är dottern i familjen och är 36 år gammal. Hjälper till i djurpensionatet med långa promenader och tycker om att gosa och borsta på våra kattgäster. Mitt djurintresse har alltid funnits, i nuläget har jag en egen hund, Bob som är en blandras mellan chihuahua och cavalier king, en katter, Dexter. Så djuren är mitt största intresse, även att träna försöker jag få in i min vardag.

Våra hundar

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.