Om oss

Vi är ett familjeägt företag och vi är fyra i familjen där alla våra namn börjar på bokstaven R, därav företagsnamnet R4. Vi i familjen har alltid varit djurintresserade och alltid haft egna djur som hund, katt, häst och även fiskar. Vi öppnade företaget i september 2002 och redan då hade vi kö till våra dagisplatser. Vi utökade våran kattverksamhet 2005 med en lyxavdelning med stora balkonger. 2013 byggde vi ut ytterligare en gång, och denna gång en svit avdelning med 14 nya och stora rum med balkonger för våra kattgäster. 2019 utökade vi med en ny smådjursavdelning.

 

Vi bor precis bredvid företaget så vi har nära till jobbet och lätt att hålla koll på våra gäster. Men vi ber Er respektera den privata sidan av tomten och alltid gå via den hänvisade ingången till R4.

 

 

Rita

Jag som äger och driver företaget heter Rita. Jag är gift med Roger och vi har varit gifta sedan 1987, vi har två barn, Rebecca och Robert. I familjen har vi även 6 hundar. Vi har bott här på Brandthovdagatan i 30 år. Jag har alltid haft ett djur intresse och i mina yngre dagar ville jag gärna bli veterinär men istället har jag jobbat i fjällen och även inom industri. Under denna tid växte det mer och mer fram att jag ville jobba med djur. Jag gick en affärsskola som riktade sig mot eget företagande och även gått kortare utbildningar gällande djurhållning, och det var där jag kom fram till att jag ville driva ett eget katt och hund pensionat. Övriga intressen är fjällvandring och skidåkning samt att jag delar Rogers motorcykel intresse.

 

Roger

 

Det är jag som är snickaren i familjen. Jag har byggt alla djuravdelningar själv och tycker om att bygga och förnya. När jag inte är och bygger och hjälper till i företaget så driver jag mitt företag R4 schakt och hemservice.  I det utför jag grävningar, dränering och andra markarbeten, samt snickeri arbeten. Övriga intressen är motorsport och motorcykeln.

Rebecca

Jag är dottern i familjen och är 34 år gammal. Hjälper till i djurpensionatet med långa promenader och tycker om att gosa och borsta på våra kattgäster. Mitt djurintresse har alltid funnits, i nuläget har jag en egen hund, Bob som är en blandras mellan chihuahua och cavalier king, en katter, Dexter. Så djuren är mitt största intresse, även att träna försöker jag få in i min vardag.

Robert

Jag är sonen i huset och även den yngsta i familjen. Jag sköter promenader och tycker om att busa med hundarna. När jag inte hjälper till på djurpensionatet så är jag och hjälper pappa med hans företag. Mina övriga intressen är datorer.

Våra hundar