VIP-längan

VIP-rum

Fräscha, ljusa stora rum med fransk balkong och full takhöjd 2,40meter. Alla rum är utformade med olika hyllplan, mark plan har toaletten med låda och sand från catsan, anti-damm-behandlat, på andra plan har vi välkomst godis och egensått kattgräs med fönster att titta ut på dom små lekande ekorrarna och högst upp har vi sovrummet där katterna föredrar att sova och hålla koll på sin omgivning. Utöver detta finns även nattlampa, radio med dom senaste hitsen och en massa leksaker och mjukisdjur. För att katterna ska kunna bejaka sin vilda sida har vi även stora trädstammar och klopelare i rummen.

Katterna har utsikt över våran gård där vi får besök av skogens djur som rådjur, harar och fåglar.

Vi borstar gärna din fyrbenta vän under vistelsen hos oss så tag med egen borste eller karda för att minska smittorisken. Vi har även borstar och karda till försäljning i receptionen.

På menyn har vi Royal Canin sensible som finns som torrfoder och även som mjukmat.

På fredagar har vi fredagsmys med Sheba tonfisk. Mums :)

Om din katt behöver medicin under vistelsen hos oss ber vi dig ta med en utförlig medicinlista så vi kan hantera detta på bästa sätt, medicin som ges 1 gång/dag ingår i priset. För medicin som ges 2 gånger/dag eller mer tar vi ut en avgift, se vår prislista.

 

 

 

VIP-rum: 

7,5 m2/kvadrat – 17,9 m3/kubik

 

Katt i VIP-rum
VIP-längan