Hundben rum nr 4

Hundpensionat

Vi erbjuder ljusa, stora, fina rum, från 3,6 kvm upp till 11,7 kvm. Givetvis full takhöjd på 245 cm. Alla rum har fönster med utsikt över gårdsplan, radio med dom senaste hitsen och nattlampa. Vi har även tv i utvalda rum, där vi visar många roliga filmer. Rummen är utformade för att passa just Er hund, det erbjuds antingen soffa eller fåtölj. Bia-bädd eller korg och givetvis massa leksaker och ben om ni så vill.

På menyn har vi Pedigree Adult och Pedigree för små hundar. Har ni specialfoder ska det medtagas.

I priserna ingår det ben, tuggisar, levergodis, Dentastix och mellanmål. På fredagar har vi fredagsmys för alla våra fyrbenta gäster och vi lyxar till det med laxben. Vid större helger bjuder vi på extra gott (givetvis med husses och mattes godkännande). Vid vistelse under julhelgen delar vi ut julklappar till alla våra gäster.

Om din hund behöver medicin under vistelsen hos oss ber vi dig ta med en utförlig medicinlista så vi kan hantera detta på bästa sätt, medicin som ges 1 gång/dag ingår i priset, medicin som ges 2gånger/dag eller mer tar vi ut en avgift, se vår prislista.

Vi borstar gärna din fyrbenta vän under vistelsen hos oss så tag med egen borste för att minska smittorisken. Vi har även borstar till försäljning i receptionen. Sen ingår även mycket bus och kel :).

Gemensam lek- och tevehörna där vi leker och myser med våra gäster. Vi har även en lek hage vid våran privata skogsdunge där vi leker och busar med våra lurviga gäster. På sommaren duschar vi av hundarna sen kan dom även svalka av sig i vår lilla pool.

Promenader i skogs- och grönområden, minst 5-6 gånger per dygn.

 

Hunden badar

R4 djurpensionat - för hunden