11 februari 2012

Hoppas allt bra med Er, nu sätter vi fart igen med allt. Katarina kommer att hjälpa till ett par timmar varje vecka, hon var redan här i fredags och hjälpte till och det gick jätte bra. Vi kommer att ta imot ett par stycken prao tjejer och killar under vårterminen, men dock ej lika många som förut. Robban kommer bl a att hjälpa till med dom större hundarna, som vanligt, och lite annat. Roger har ju så många jobb, men när han kan så hjälper han till.

Vi hoppas att vi kan sätta igång och gräva grunden till den nya katt längan så fort kälen gått ur marken.

Köket kommer att bli större, nya vitvaror m.m.

Kul:) jag tycker det är så roligt med alla gäster, gosa och pyssla om dom. Sen att förbättra allt, rummen, köket m.m.

Den 14 feb, 1986 träffade jag Roger;) och jag har inte släppt taget om han, tiden har gått så fort, så på tisdag ska jag fixa till nått kul.

Sen fyller Robban år i mars, får hitta på nått kul. Har Ni några förslag?

Sen har det tyvärr inte blivit nån förbättring med min far omvårdnad, vet ej riktigt vad jag ska göra just nu, vi anlitar,och betalar för att pappa ska ha det bra, har ni några förslag, råd så hör av Er.

Sköt om Er, Rita