2 maj 2017

God morgon på er alla:)

Vilken härlig dag, solen redan uppe, jag vill berätta för er att idag så är det min bröllopsdag, jag och Roger har varit gifta i 30 år, tiden går så fort.

Jag har varit uppe sen kl 5, brukar gå upp då, ser till att alla hundar får gå ut och får i sig frukost, sen öppnar jag firma grindarna för våra gäster, vi öppnar kl 6:30 vardagar. Jag tar morgon passet och sen tar Robban kvälls passet. Sen hjälps vi alla åt under dagen.

Mina hundar är så duktiga (våra gäster) så tillgivna och duktiga, (givetvis mina egna också) vi promenerar, busar och pysslar om alla våra gäster. Gäller även våra katt gäster, i går så hade vi det riktigt varmt, så då öppnade vi balkongdörrarna så att alla katter fick gå ut och mysa och busa.

Roger och Robban gör det sista på entrén, blir riktigt fint, tack.

Juli månad så finns det inte många platser kvar på  både hund och kattsidan, ni hör av er, så får vi se vad vi kan göra, välkomna att höra av er.

Se nu till att ta hand om er och era djur, lämna ej hunden utanför affär, se till att dom ej får i sig nått under promenad, var försiktiga när ni är ute på kvällspromenaden.

Tack , Rita