20 augusti 2012

Höst terminen är på G, vi har många nya kunder som kommer på intron, introna har vi på vardagar mellan kl 10 till 11:30, så vi lär känna hundarna. Det finns ytterst få platser på pensionatsidan hund under sep. månad, det tycker vi är roligt. Vädret börjar bli lite mildare så vi kommer att börja våra längre promenader bl a till Åsen, där vi hälsar på hästarna.

Vi kommer att ta imot ett anntal praktikanter under hösten, få se om dom tycker att det är kul att vara här.

Jag tackar Rambos & Channels pappa och Zickos mamma för dom underbara chokladpralinerna, tack;)

Roger och Robert fortsäter med bygget av katt längan, det börjar ta sig, kul.

Jag och Katarina fortsätter med att byta ut blommer och måla bl a stacketet, vi börjar med att riva ut lite vägar för det nya större köket, samt gäst toan, det blir även en större svit för hundarna, samt en ”litet” rum för våra mindre hundar, när katt längan är färdig så börjar vi med den nya större hund hagen där det bl a kommer att finnas en pool nergrävd i marken, nya hund artiklar m.m. m.m. vad ivrig jag är att få igång allt:)

Sommaren har varit lång, men kul, våra gäster är sååå duktiga, jag, Robert , Katarina och Roger även Rebbeca och Bertil har hjälpt till med att alla våra gäster ska ha det bra som möjligt.

Mamma och pappa bor ju här på gården, pappa har nu varit hemma sen mitten av feb. månad och det går bra, tjejerna som som hjälper pappa är duktiga, han kommer ut på promenader i både ur och skur:)

Önskar alla våra gäster en rolig höst, se till att sköta om Er, Rita