25 maj 2016

Under våran promenad i dag så såg vi rådjur, dom höll sig lite på sin kant, hundarna var lite nyfikna, men var jätte duktiga, vi brukar se många djur på våra promenader, sen möter vi ju på många hundägare som stannar och pratar med oss, eftersom våra gäster ”hundarna” är så duktiga och att vi har koll på dom, så får dom givetvis hälsa på andra hundar, (om ägaren ej har sagt något annat) vi använder ej grimma eller munkorg på våra gäster.

Vi tog lite foton på rådjuren, eftersom jag ej är så händig med datorer, så är det Rebecca som fixar med hemsidan, hon kommer att sätta in fler foton på hemsidan. Tack snälla Rebecca.

I dag så har vi även skötsel och spa på katt sidan, vi har bl a rengjort ögona på Svante. Vi borstar eller kardar alla våra katt gäster, vi passar på att gosa lite, djuren är härliga;)

I morgon så är det fredag och då är det fredagsmys, vi sätter på en bra film och äter lite gott, katterna väljer mellan gourmé lax eller Sheba tonfisk, sen ser dom på naturfilmer eller tecknat, hundarna får bacon ben, vi tänder ljus och myser.

Jag ber om ursäkt för att det är lite stökigt i entrén, vi är inte riktigt färdiga än, men det kommer att bli jätte fint.

Önskar alla en trevlig helg, se till att ta hand om er, Rita