4 januari 2012

Tack, för det gångna året, åter igen hade vi ett jätte bra år, många glada, duktiga gäster hade vi nöjet att ha:) Tack även för alla presenter, blommor, kort, m.m. som jag/vi fått, som julklappar och presenter när jag fyllde år, ja nu är det officiellt, jag är gammal:)

Jag tackar även min andra hälft, Roger, vad skulle jag göra utan dig, sen tackar jag mina barn Rebecca & Robert som hjälpt mig med firman och även med mina föräldrar. Pappa har varit här hemma hos oss under hela julen, det har känts tryckt att ha han nära, det fungerar ju inte så bra på ”hemmet” som han bor på.

Under det här året kommer vi att göra om hundrummen, vi har många ”långliggare” så jag vill att rummen ska vara större, det kommer att bli 2 ”svitar” 1 större dubbelrum och ett stort enkel rum, så det kommer att bara vara 4 rum för hundarna, utbyggnaden för katterna, det blir en vinge, istället för bygga upp. Alla dom nya kattrummen kommer att få storbalkong, lite lyxigare och större rum:)

Jag tänker ta kort/foton medan vi håller på, så jag kan visa er hur allt blir.

Jag hoppas det här året kommer att bli lika bra som föra året, sköt nu om Er, och vi önskar er en god fortsättning, Rita