April-juni 2011

19 juni 2011

Hoppas Ni har det bra i regnet, gräsmattan behöver regn. Sommar säsongen har redan börjat, gästerna strömmar in, roligt. Byggandet av över våningen börjas i mitten av aug, som Ni vet så är det Roger med hjälp utav Robban som håller på och bygger och fixar här hos oss. Det kommer att bli prishöjningar under hösten. Återkommer senare under sen sommaren och hösten om allt som kommer att hända här på R4. Passar på att önska alla mina gäster en riktigt härlig sommar, sköt om Er, Rita.

2 maj 2011

I dag så är det min och Rogers bröllopsdag, tiden går fort när man har det bra. Vi har mycket att stå i, övervåningen ska påbörjas, sista biten av stacketet ska fixas, m.m. kunderna fortsätter att strömma in, jätte kul, har sagt det förut men man har värdens bästa jobb,:).

Sköt om Er,Rita

21/4 2011

Önskar alla våra gäster en riktigt Glad Påsk

6/4 2011

Många ringer oss och frågar vart man ska vända sig när hunden sprungit bort eller vad man ska göra om en hund eller katt blir illa behandlad, jag ringde upp västerås polisen och fick prata med tjejen i receptionen, vad man kan göra, hon sa att man kan ringa dom på 114 14 så hjälper dom till, katter kan man ringa till Huskatten och fråga dom om dom kan hjälpa till på telefon 021-18 95 98.

Under året som kommer, kommer vi att hjäpa till med att ta i mot hundar/katter vars äldre ägare blivit akut sjuka, priset kommer att vara 50% lägre i dessa fall.

Vi kommer även att kunna hämta och lämna våra gäster vid dörren, äldre och sjuka kommer även här få lägre pris, återkommer närmare om allt detta, det här året kommer vi att ha mycket på gång, sköt om Er, Rita.