En dag här hos oss

Alla dagar händer det nått nytt, idag på promenaden så uppvisar jag en talang för balett, ok jag höll på att ramla, men jag klarade mig från det:)

I dag var det även Yoko & Davids sista dag här, killarna har varit stammisar i många år, men nu flyttar hela familjen utomlands, blev ett par tårar, ok hinkvis:)

Man blir fäst vid djuren, dom är med hela tiden, vi är ute och går, vi busar i lekhagen med kompisar eller/och med mitt eget gäng, sen brukar det bli besök uppe hos oss, full rulle hela tiden, det är jätte kul, och alla är jätte duktiga eller så blir dom jätte duktiga här, alla samsas med varandra. Vi har värdens bästa jobb, fast när dom flyttar eller går bort så är det tufft.

På katt sidan är det lika, dom är så duktiga, visa kan vara lite försiktiga det första dygnet, men sen tar dom sig, blir mycket gos och mys, det värmer i en när man får så bra kontakt med djuren.

Har även sått katt gräs i dag, alla våra kattgäster ska kunna få fräsch kattgräs om dom så vill. Detta ingår i våra priser.

Sen har jag städat katt rum och katt balkonger, har börjat förbereda jul tema i balkongerna, kul, julen är min års tid.

Det ska upp nya skyltar, bl a uppe vid infarten, sen blir det även smides ”text” vid gaveln, ingången, nu var det ett tag sen vi satte upp skyltar, var nog 13-14 år sen. Kul:)

Roger fyllde år föra veckan, närmare bestämt den 10 nov, grattis;) Så nu är det bara en till på R som ska fylla år i år. Vi ska inte glömma Ronja och Bianca (våra hundar) även dom fyller år här i dec månad.

Påminner att under julveckan så har vi fullt både på katt och hund sidan, vi har en i fall lista, som man kan skriva in sig på, om det skulle bli avbokningar så hör vi av oss.

Till nya gäster, vi har inga fler intro tider för hund, före jul.

Jag hoppas att alla våra gäster har det bra, se till att sköta om er, varandra, och era djur, så ses eller så hörs vi framöver, Rita