Ett nytt år

Tiden går fort / jag skulle vilja att dygnet har fler timmar:)

Våra framtids planer är / det blir 3 st hundrum till / övervåningen ska byggas till / det blir 4-5 pentahaus rum till våra kräsnaste kattgäster / ett stort fönster här i reception så det ser ljusare ut / köket uppgraderas / sen går vi som vanligt igenom alla rummen både katt och hund / och ser vad som behövs åtgärdas / jätte kul / jag och Robert / även Roger och Rebecca kommer att gå på ett antal kortare kurser ang bl a djurhållning / nya regler m.m.

Jag får ofta frågor om jag bor här / ja jag och Roger bor i det stora vita huset på gården med våra 5 hundar och en katt.

Robert bor i annexet i företaget / nära och bra till jobbet:) Robert jobbar full tid och är min andre man här på R4.

Mina föräldrar bor i det lilla vita huset på gården / pappa har varit sjuk länge nu och även min mor börjar bli lite skraltig / men hon vill gärna hjälpa till med tvätt och går runt och pysslar i förtaget.

Rebecca hjälper till när hon hinner / hon har sina arbeten och djur att ta hand om / och även David hjälper till när dom är här / tack.

Jag återkommer och berättar mer / se nu till att ta hand om er och era djur / tack Rita