Feb. månad

Det snöar, ut igen och skotta. Puh..

Jag matar småfåglar varje vinter, idag när jag tittade ut genom fönstret så var det en duvhök som fått tag i en lite fågel, usch, jag vet ju hur det är men jag tycker inte om det. I går när jag titta ut så såg jag ett rådjur mitt på dagen här hos oss, vi brukar ha ett gäng här på kvällarna, nätterna och tidiga mornar.

Under feb. och mars månad så kommer Robban att hjälpa mig på heltid, Rebecca kommer extra och även Bertil när han hinner, Roger hjälper till som vanligt när han inte har sitt, mamma som är hustomte, fixar och donar när hon orkar.

Jag var till Ultuna med mina cockrar, vi kom in den tiden som vi hade bokat, veterinären var jätte trevlig, (även övrig personal var jätte trevliga) och förklarade allt, och svarade på alla mina frågor, vi var där i 1 och halv timme, vi behövde ej vänta på någonting, så blir mina djur sjuka så kommer jag att åka upp dit.

Den 14 feb. så har jag och Roger varit ihop sen 14/2 86, tänk vad tiden går fort.

Robbert fyller år i mars den 12, och blir då 22 år, min duktiga kille.

Pappa har bott här hemma på gården nu runt 1 år, och det går bra, hemhjälpen hjälper pappa med allt, han kommer ut på promenader varje dag, vilken tur att jag tog hem pappa.

Vi har haft det fullt på både hund och katts sidan ett bra tag nu, men den här veckan är det lite lugnare på kattsidan, så jag hinner fixa till rummet för nästkommande gäng, det börjar komma in nya gäster från och med nu i eftermidag, på hund sidan är det fullt och kommer att vara så hela feb. månad.

Alla djuren är så duktiga, hundarna går bra ihop och är så glada, härligt, och katterna är så keliga och goa. Har börjat med att raka katter, haft 2 kunder redan, och dom blev nöjda. Det är jobbigt för dom när dom har så mycket tover under magen.

Se nu till att sköta om Er och Era djur, Rita