Hundpensionat

Hundben rum nr 4

Detta ingår

LeiaVi erbjuder ljusa, stora, fina rum, från 3,6 kvm upp till 11,7 kvm. Givetvis full takhöjd på 245 cm. Alla rum har fönster med utsikt över gårdsplan, radio med dom senaste hitsen och nattlampa. Vi har även tv i utvalda rum, där vi visar många roliga filmer. Rummen är utformade för att passa just Er hund, det erbjuds antingen soffa eller fåtölj. Bia-bädd eller korg och givetvis massa leksaker och ben om ni så vill.

På menyn har vi Pedigree Adult, Pedigree Sensitive och Pedigree för små hundar. Har ni specialfoder ska det medtagas.

I priserna ingår det ben, tuggisar, levergodis, Dentastix och mellanmål. På fredagar har vi fredagsmys för alla våra fyrbenta gäster och vi lyxar till det med laxben. Vid större helger bjuder vi på extra gott (givetvis med husses och mattes godkännande). Vid vistelse under julhelgen delar vi ut julklappar till alla våra gäster.

Om din hund behöver medicin under vistelsen hos oss ber vi dig ta med en utförlig medicinlista så vi kan hantera detta på bästa sätt, medicin som ges 1 gång/dag ingår i priset, medicin som ges 2gånger/dag eller mer tar vi ut en avgift på 50kr.

Vi borstar gärna din fyrbenta vän under vistelsen hos oss så tag med egen borste för att minska smittorisken. Vi har även borstar till försäljning i receptionen. Sen ingår även mycket bus och kel :).

Vid vistelse längre än 5 veckor ingår bad och kloklippning. Vid kortare vistelse tar vi en avgift för dessa tjänster.

Hund med leksakGemensam lek- och tevehörna där vi leker och myser med våra gäster. Vi har även en lek hage vid våran privata skogsdunge där vi leker och busar med våra lurviga gäster. På sommaren duschar vi av hundarna sen kan dom även svalka av sig i vår lilla pool.

Promenader i skogs- och grönområden, minst 5-6 gånger per dygn.

Vi ligger centralt beläget, inte långt från Hälla flygplats och vägen mot Arlanda, men i lantlig/hemtrevlig miljö. Endast 2 meter från djurstallet bor vi. Så nära till jobbet har vi :). Bra parkeringsmöjligheter. Byggnaden är larmad och bevakas av Securitas.

Priser

  • 1 dygn helg / röd dag:             570 kr per påbörjat dygn
  • 1 dygn vardag:                       470 kr per påbörjat dygn
  • 1 vecka (7 dygn):                 3300 kr

Ett dygn är t.ex. kl. 10:00 måndag till kl. 10:00 tisdag. Alla priser är inklusive moms och allt ingår i våra priser vid vistelse här på R4.

Vid fler än en hund i familjen får andra hunden 50% rabatt förutsatt att hundarna kan vara i samma rum och gå med en förare. För fler en 3 hundar ring och fråga om prisuppgifter. Alla priser är inklusive moms.

 

Avbokningsinformation

Avbokningar samt ändring av in och utcheckningstider ska ske 14 dagar innan incheckningsdagen annars debiteras hela summan.

Avgiften reduceras ej om djuret hämtas hem tidigare än avtalat.

In & utcheckningstider gäller, vid ändrade tider debiteras med en extra dygnsavgift.

Om avbokningen inte sker enligt avbokningsinformationen debiteras hela kostnaden.

R4 djurpensionat - för hunden