Sviter

r4 048I vår svitsektion är rummen extra stora, från 12 kubikmeter med full takhöjd på 2,50 meter. I rummen finns olika klöspelare samt trädstockar för att kunna aktivera sig på bästa sätt. Rummen har även olika hyllplan, nedre plan har toaletten med låda och sand från catsan, anti-damm-behandlat, på andra plan har vi välkomst godis och egensått kattgräs med fönster att titta ut på dom små lekande ekorrarna och högst upp har vi sovrummet där katterna föredrar att sova och hålla koll på sin omgivning. I alla svit rum finns en balkong med naturträd som katten kan klättra i samt olika hyllplan att ligga på och spana ut över gården. Utöver detta finns även nattlampa, radio med de senaste hitsen, soffa eller fåtölj och en massa leksaker och mjukisdjur.

r4 kamera 143Medan vi städar och byter låda passar katten på att utforska våran 15 meter långa korridor där det finns ännu fler leksaker och stockar att roa sig med.

Katterna har utsikt över våran gård där vi får besök av skogens djur som rådjur, harar och fåglar.

Vi borstar gärna din fyrbenta vän under vistelsen hos oss så tag med egen borste eller karda för att minska smittorisken. Vi har även borstar och karda till försäljning i receptionen.

På menyn har vi Royal Canin sensible som finns som torrfoder och även som mjukmat.

På fredagar har vi fredagsmys med Sheba tonfisk. Mums :)

r4 058

Om din katt behöver medicin under vistelsen hos oss ber vi dig ta med en utförlig medicinlista så vi kan hantera detta på bästa sätt, medicin som ges 1 gång/dag ingår i priset, medicin som ges 2gånger/dag eller mer tar vi ut en avgift på 50kr.

Pris

Svit nr. 1 & nr. 14     360 kr per påbörjat dygn inkl. moms.

Svit nr. 4 & nr. 11     320 kr per påbörjat dygn inkl. moms.

Svit övriga                340 kr per påbörjat dygn inkl. moms.

Första katten betalar alltid fullt pris. Andra katten får 50 % rabatt och tredje och fjärde får 75 % rabatt om katterna kan vistas i samma rum.

Betalning sker i samband med incheckning. Vi har även kortläsare.

Priserna gäller tillsvidare.

 

Avbokningsinformation

Avbokningar samt ändring av in och utcheckningstider ska ske 14 dagar innan incheckningsdagen annars debiteras hela summan.

Avgiften reduceras ej om djuret hämtas hem tidigare än avtalat.

In & utcheckningstider gäller, vid ändrade tider debiteras med en extra dygnsavgift.

Om avbokningen inte sker enligt avbokningsinformationen debiteras hela kostnaden.

r4 001