God Jul & Gott Nytt År

Jag börjar med att tacka mina fina gäster för denna år / tack

Under året så har det varit mycket skratt men även mycket gråt / många gäster dvs katter och hundar och även smådjur har gått bort men även visa av våra gäster som husse  och matte / alla har sin plats i våra hjärtan / en stor saknad / men vi har ju varit med nu i över 21 år så tiden har gått fort.

Jag har även haft mitt skadade knä som gjort det tufft för mig / men nu har jag äntligen blivit opererad och som det ser ut så kommer jag att bli helt återställd / så nästa år så blir det som vanligt att jag hänger med i våra lång promenader och utflykter.

Så jag tackar även Robert som har gjort ett jätte bra jobb och är hundarnas favo / tack även Roger som har hjälp till när han har kunnat / och Rebecca och David samt mamma Sylvi.

Vi kommer ha jul avslutning den 22 dec för våra dagis barn;)

Vårterminen börjar sen den 2 jan 2024.

Jag informerar Er löpande vad som händer och sker här hos oss på R4 / både på fasta hemsidan och på våran fb sida R4 s Djurpensionat

 

Så ett stort Tack från oss på R4 och God Jul & Gott Nytt År

 

Vi syns och hörs / tack Rita