Gott Nytt År

Jag vill önska alla våra gäster en riktigt Gott Nytt År.

Tack för att vi fått Erat förtroende att ta hand om era djur, Tack.

Det är många tankar som snurrar runt i  huvudet, när jag nu sitter helt ensam på nyårsaftonens kvälls kvist, bland våra gäster här nere i firman.

Tiden har gått fort, vi startade upp våran lilla firma den 2 sep 2002, före det så gick jag på bl a affärskola för att klara av olika uppgifter som bokföring, marknadsföring m.m. Roger och jag, samt barnen har hjälpts åt, med att bygga upp själva byggnaden,  samt att driva den, med alla dess uppgifter, det har varit roligt och spännande, vi har lärt känna många gäster och deras djur, djuren har blivit ”våra” vi har pysslat om dom så gott vi har kunnat, och dom har varit så duktiga och tillgivna.

Mina egna hundar, Kajsa, Anki, Ronja och Bianca följer med på våra promenader med övriga hund gäster, det går jätte bra, även Rebeccas hund Boben, är med ibland, under det här året så kom Bianca in i familjen, hon fyllde 1 år den 19 dec, en dag före min födelsedag:) Kajsa gick igenom en stor operation i Ultuna, det var jobbigt men nu är hon ok, mina katter Tarzan & Tjottis har mått bra, Tarzan är nu 14 år gammal och Tjottis blev 7 år, Ronja och Tarzan brukar leka tillsammans, dom är så söta. Även våran fisk mår bra, vi har julstädat hans akvarium, så nu har han en ny look. Sen har Rebecca och jag blivit häst ägare, Rebecca har haft häst förut, men inte jag:)

Pappa och mamma bor kvar på våran gård, pappa har blivit sämre, men han kämpar på. Vi har en ny utförare, dom gamla slutade att driva företaget här i V-ås, så vi fick söka en ny utförare, jag hoppas att det blir ordning med dom och att det börjar fungera bättre.

Det har börjat smällas där ute, men hundarna är ok, här inne, Vi har fixat madrasser för fönstren ut mot gården, och sen lyssnar vi på musik. På ena sidan så har vi vårat hus och på andra sidan så har vi brandkåren, på baksidan så har vi våran skog, så vi ligger bra till.

Ha det så bra, Rita.