Gott Nytt År

Jag önskar alla våra gäster ett riktigt Gott Nytt År.

Jag passar på att tacka våra gäster för att vi fått förtroendet att ta hand om era guldklimpar, ;) jag är så nöjd med ”mina” djur.

Vårterminen 2016 så kommer vi fixa lite i receptionen, dörren får byta plats, sen blir det ett nytt tak över den gamla delen. Förutom det så kommer lekhagen att bli större och en större pool att inskaffas.

Jag och Robert jobbar hel tid, Roger hjälper till när han hinner, lika så Rebecca, mamma har piggnat till och hjälper till lite med tvätt och sånt. Pappa får även vara med och titta när vi håller på med djuren, pappa har vaskulär demens och varit sjuk i över 11 år, vi har en utförare som vi hoppas ska komma igång ordentligt, så pappa får den hjälp han ska ha.

Mina hundar mår bra, Kajsa har varit så pigg efter den stora operationen föra hösten, katterna mår bra även dom, samt Willy våran häst.

Jag och Roger träffades den 14 feb 1986 så nästa år (14/2) så firar vi 30 år tillsammans;) tiden går fort när man har roligt.

Ha det nu så bra, Rita