GOTT NYTT ÅR

Jag/ vi dvs Rita / Robert / Roger / Rebecca / David och Sylvi önskar alla våra gäster ett

******  Gott Nytt År   ******

 

Vi hoppas och tror att nästa år 2022 / blir bra / mycket bättre än det har varit nu i 2 år.

Det har varit tufft för oss och många andra / för vår / min del så gick min far bort / 2 av mina hundar Bianca som bara blev 7 år och sen Kajsa min gammel gumma / mitt allt och sen lilla Tjottis vår katt / så tungt.

Sen var det ju det här med Coronan / mina / våra gäster kunde ej åka på semester / och det blev en ovis tid / och är fortfarande lite så.

Så nu hoppas jag att det vänder / vi har redan byggt om VIP avdelningen / till Familje VIP rum / rummen är stora och rejäla / men istället för 5 VIP rum så har vi nu 3 rum / har börjat fundera om vi ska bygga ut en länga till / däremot blir det ej en andra våning,

Vinden kommer vi att ha som lager / bl a vi kommer att börja sälja klo pelare och lite annat.

Smådjursavdelningen / får vi enbart ta i mot 1 till 4 gäster /p g a utrymmet. Och just nu kommer vi ej att bygga ut den / blir framöver kanske.

Så vi har många planer endock för R4´s djurpensionat.

Jag / Rita har dragits med mitt skadade knä och hoppas nu i år att den blir fixad

Saknar våra lång promenader till hästarna och våra utflykter som vi alltid har haft / men så fort knät är fixat så sätter vi igång med dessa aktiviteter.

Vi har endock våra promenader 2 till 3 gånger dagligen men jag går lite lugnare och med våra mindre gäster / resten av gänget tar dom större hundarna.

Hoppas att nästa år blir som vanligt

 

Tackar för mig / ta hand om Er och var rädda om Er / Rita