Här hos oss

Tiden går så fort, det är full rulle här hos oss.

Vi har så duktiga och glada gäster, under feb och mars månad så har vi många inskolningar/intron, kul, med så många nya gäster.

Vi har intron på vardagar från kl 10 till kl 11:30, lågsäsong. Vi tar pulsen på hundarna, går en sväng, luktar igenom djurstallet, kollar igenom rummet och avslutar med bus i lekhagen, där efter går vi igenom med hundägaren hur allt har gått.

Vi har öppet (nästan) hela året, dock ej veckorna 33-34 och 35, då vi tar en paus, alla afton (utom julafton) har vi öppet på f.m. alla röda dagar har vi öppet på e.m.

Vi har öppet vardag från kl 6:30 fram till kl 18, lunch stängt mellan kl 12:00 till kl 13:00, är entré dörren låst under öppen tiderna så är vi på promenad eller på andra aktiviteter.

Vill man besöka oss så går det bra, man ringer och bokar in en tid, så vi kan i lugn och ro visa runt, man får både muntlig och skriftlig information med sig:).

Nu ska jag ta mig en lunch, har glömt att ta frukost idag så då får jag ta lite mer nu till lunch, ingen fara, se nu till att ni sköter om er, och vill ni ha hjälp så hör ni av er, vi fixar allt:)

Tack, Rita