Höst terminen 2015

Då sätter vi fart, vi har haft stängt i 2 veckor, semester, laddat upp våra batterier, vi har öppet som vanligt från mån den 7 sep.

Vi har fått många meddelanden i svararen, tyvärr så märker jag att en del av meddelandena har raderas bort av någon anledning, så det går ej att få fram hela meddelandet, jätte ledsen, vet ni att ni har ringt och jag ej har svarat er senast mån den 7 sep, så får jag be er ringa upp igen.

Det går bra att lämna meddelande i svararen,  det jag vill veta är namn, telefon nummer, katt eller hund och om ni varit här förut eller är en ny gäst, och när ni behöver våran hjälp, så ska jag höra av mig så fort jag kan dock före kl 18 eller nästkommande vardag.

Under högsäsongerna kan det kanske ibland dröja lite innan jag svarar.

Vi har haft nöjet att fått ta hand om så många härliga djur, och när dom sen går bort, så känns det mycket ledsamt, dom blir som ens egna,  vi har fått följa med på en del av deras resa här i livet, underbara härliga djur.

Jag återkommer om allt som kommer att hända här hos oss på R4, vi syns och hörs, ha det nu riktigt bra, Rita