Höst & Vinter 2017

Tiden går så fort, snart är det jul, ja inte riktigt än.

Vi har full rulle här hos oss, jätte kul, inhandlat klo pelare, som ska upp i rummen, sen har vi även fått en fin klopelare utav en av våra gäster, tack åter igen, snällt.

På hund sidan så är det fullt hela tiden, vi har fått och får utnyttja extra rummen, sen har Robert även en av sina kompisar (dvs en hund) hos sig, och vi har även hundar uppe hos oss, vilket hund liv:) härligt, alla våra gäster är så duktiga och snälla, vi är ute på promenader, busar i lekhagen, ut på luftisar, egen stund med Rita, bara det säg;) , det är roligt, härliga djur.

På kattsidan har vi det lite lugnare just nu, men katterna är så duktiga, det blir spa, bus och lek, sång med Rita, och mycket mycket mer.

Under julveckan så har vi däremot fullt på kattsidan, vi har en i fall lista en dock, fast jag skrivit att vi ej ska ha det, men nu har vi det en dock, så vid avbokning, så ringer vi upp till dom som står på listan.

Lite råd, lämna aldrig hunden utanför affären, se till att hundarna ej får i sig något olämpligt, var försiktiga, inne i staden så är det kanske klokast att ha inne katt, ta vara på er och era djur, jag låter som en höns mamma, hm.

Se till nu att ta hand om er och ha en riktigt mysig höst, vi syns Rita