Höstterminen

Hoppas Ni har haft en bra sommar.

Höstterminen är på gång, vi har intron inbokade varje dag nu  i ett par veckor framöver, roligt med så många nya gäster.

Få platser kvar till julveckan, gäller både hund och kattsidan, så vet Ni redan nu att Ni ska iväg så är det bara att höra av Er.

Under hösten så finns det inte så många lediga platser, så hör av Er så fort Ni vet, så får vi se hur vi kan hjälpa till, vi är så glada att vi har så många nöjda gäster:)

Vi får frågan av nya gäster varför vi inte svarar i telefon på en gång, vi har igen som enbart sitter i receptionen, vi pysslar om våra gäster, promenerar, städar, skötsel och spa, tvätt, lek och bus, m.m. Vi hör av oss så fort vi kan, dock före kl 18 eller nästkommande vardag. Ibland händer det saker och ting som vi ej kan rå över, som att telefonsvararen lägger av, har Ni ej hört av oss inom 24 timmar så försök igen, vi beklagar om vi orsakat Er problem. Är vi lediga / eller har stäng så meddelar vi det genom Ritas Blogg, vec. 46 så kommer jag och Roger ta ledigt, dom inbokade gästerna tar Robert och Rebecca hand om, nya inbokningar och besök är välkomna att höra av sig vec. 47, tack.

Jag och Roger brukar försöka ta ledigt ett par dagar under vår och höst terminen, vi jobbar varje dag, vardag som helg, vi går upp vid kl 5-6, för att ta ut alla hundar, ge dom frukost, sen börjar våra gäster att komma från kl 7, sen är det full rulle med allt tills vi stänger kl 18, men våran dag är inte slut för att vi stänger för våra kunder, våra gäster ska ha kvällsvard, hundarna ska gå en kvällspromenad, rum ska rengöras, tvätt ska tvättas m.m. vi säger go natt vid ca kl 22 och sätter på nattlampa, radio,  larm och ser till att alla våra gäster får en god natt, vi går till sängs vid kl 23. Det är långa dagar, men vi tycker det är jätte kul att få jobba med så härliga djur, alla är som en stor familj, mina ”barn”.

Jag och Roger skulle ha ledigt nu vec. 34, men min far fick ett anfall och det blir en tur till akuten, p g a ärrbildningar efter storkarna så får han epilepsi liknande anfall och det här var en rejäl sådan, stackarn, pappa har ju vaskulär demens och har det så tufft ändock. Det var tur att vi var hemma när det hände, mamma och pappa bor här på gården som Ni vet, Roger har ju byggt ett hus till dom.

Se nu till att sköta om Er, Rita.