Information

Jag rekommenderar mina gäster att försäkra sina djur, och även ta en ex försäkring, vid sjukdom, så man kan lämna in sitt djur här hos oss och sen betalar försäkrings bolaget tillbaks 80% av beloppet, ni är välkomna att höra av er till mig eller er försäkrings bolag.

Vill ni ha hjälp med att näta in balkong eller uteplats för er katt så rekommenderar jag R4´s schakt och hemservice (min Roger:) ) han är så duktig på att fixa och bygga, hans mobil 0706- 14 49 92, välkomna att höra av er.

Har ni varit in på fb och tittat på min nya fb sida R4s Djurpensionat, där är det enklare för mig att få in foton, hemsidan är lite svårare, jag har Andreas på Alles Weeb som hjälper mig med hemsidan www.r4.se, är så nöjd med min hemsida:)

Inte lång kvar till jul, tiden går så fort. För dagis gästerna så har vi jul avslutning den 22 dec med julmat, jul bus, julklappar delas ut, långpromenad och jul lek i lek hagen vankas det den 22/12.

För våra jul gäster, som är här under jul helgen, blir det jul musik, julklapps utdelning, julmat, jul film, tända ljus och massor av jul känsla

Julen är min års tid, kan kanske bero på att jag fyller år nästan på julafton;)

Se nu till att ta hand om er och era djur, se till att hundarna ej får i sig något under promenaderna, gå ej ensam sent på kvällarna, och lämna aldrig hunden utanför affären, ta hand om er, Rita