Information.

Hoppas alla våra gäster har haft en trevlig påsk, här hos oss på R4´s så har vi haft en mycket trevlig, stundom lite kallt ute, men en dock bra helg, vi har haft fullt med gäster, med mycket påsk stämning, som ni vet så tycker jag om att pynta och att göra fint, det är kul, gästerna har varit så söta och goa.

Jag kommer att ta bort telefonerna (nya) i alla sektioner både katt och hund, mina gäster ska ha det bra, så inga störande element inne hos dom. Det går bra att ringa som vanligt på 021-13 49 93, ni kommer då till R4´s reception, jag hinner ej alltid nå luren, men det går bra att lämna ett medelande i svararen så ringer jag upp så fort vi kan, dock före kl. 18 eller näst kommande vardag. Prata klart och tydligt, så jag får all information, tack.

På hund sidan har vi många gäster hela våren och under juni och juli så har vi fullt, ska ni iväg i höst så rekommenderar jag att man hör av sig i slutet av aug månad, vi kommer att ha stängt veckorna 35 och 36, innan jul firande så har vi även stängt vecka 48, för övrigt så har vi öppet som vanligt, julafton så tar vi ej i mot gäster, man bokar in så man kommer dagen före, lika så nyårsafton, nyårdagen har vi in och utcheckning enbart på e.m. från kl. 16:00 fram till kl. 17:45.  För övriga dagar så är det dom vanliga ut & in checknings tiderna f.m. mellan kl. 10:00 till kl. 11:00 och på e.m. från kl. 16 fram till kl. 17:45, man bokar i en tid mellan dessa tider, övriga tider debiteras med en avgift.

Jag jobbar heltid med mitt  företag, ibland dygnet runt:) Dygnet har för få timmar, skulle vilja hinna göra så mycket mer.

Återkommer med mer information, tack, Rita