Information.

I år 2016 så har vi endast stängt veckorna 33-34 och vecka 35.

På hunddagis sidan så har vi intagnings stopp, dom dagis gäster vi har, dom har vi kvar:) Det har öppnats många nya hunddagisar runt om i Västerås och/med omnejd, vi rekommenderar att man besöker flera olika dagis och ser vad dessa kan erbjuda just er.

Vi har 7 hund rum till våra hund gäster, rummen går åt väldigt fort, nya gäster rekommenderas att besöka oss, och därefter så bokar man in en intro, om allt fungerar bra under introt så bokar man in tider som man är intresserad utav, vi bokar in om vi har tid och platser lediga.

Under juli månad så har vi redan fullt redan på hund sidan.

Vill man besöka oss, så går det jätte bra, man ringer och bokar in en besökstid, så jag hinner i lugn och ro vissa runt hur vi har det, stolt som jag är så pratar jag mycket om våra duktiga gäster, jag/vi har nöjet att ha så trevliga gäster både 2 benta och 4 benta.:)

Vardagar har vi öppet från kl 7 till kl 18, med en lunch paus mellan kl 12 och kl 13, eftersom vi har olika aktiviteter, bl a promenader, lek och bus, spa och skötsel m.m. så vid dessa tillfällen så låser vi ytter dörren.

Kl 18 stänger vi grindarna, är man sen så hör man av sig. Åverkan på grind, samt att man klättrar över låst grind, beivras.

Vi ringer upp så fort vi kan, dock senast kl 18 eller nästkommande vardag. Ibland händer det saker och ting som vi ej kan rå över, men vi ringer upp så fort vi kan, har ni dock ej hört av oss/mig inom 48 timmar (vardag) så försök på nytt att kontakta oss.

Vi kommer att ordna sport aktiviteter på sportlovet för våra gäster, till påsken lovet så bjuder vi bl a på räkor och klär ut oss till påsk käringar, vi kommer även att ha dansbandsvecka där vi bl a lyssnar på musik, sedan försöker vi åter igen ha hård rocks vecka där våra gäster får ha på sig lite tuffare accessoarer, alla aktiviteter och ex gott ska givetvis godkännas av husse och matte.

Jag återkommer med mer information och berättar vad vi har för skoj här hos oss på R4, ha nu det riktigt varmt och gott, Rita.