Inte många dagar kvar nu:)

I dag har vi firat Bianca (min yngsta Cocker) som fyller 2 år, även Yoko och David fyller år idag ( våra Cocker killar som är här hos oss), så vi firar ännu mera:) Grattis.

Det är nu inte många dagar kvar till julafton, jag städar och gör i ordning alla rummen, nu har våra jul gäster börjat att komma, kul, vi har fullt under julhelgen, alla våra gäster ska ha det bra, jag fixar och donar, alla ( ingen glömd här inte ) är så duktiga, glada och så tillgivna.

Det jag saknar är lite snö och någon minus grad, så att jul känslan ska komma.

Jag tackar alla mina gäster för det här året och hoppa att vi syns nästa år.

Nästa är så kommer entrén byggas om lite, dörren kommer att byta plats,  det var ju tänkt att vi skulle hunnit med det under hösten, men så blev det ej. Även ett nytt tak över gamla byggnaden kommer att byggas.

Jag återkommer om allt som kommer att hända här hos oss nästa år.

Jag önskar alla en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År, Rita.