Jag har börjat att Blogga

Det var nu ett bra tag sen jag var in och skrev inlägg på informations sidan, men som ni ser så ska jag börja blogga istället. Vi har fått en ny och fin hemsida, Andreas på alles web har hjälp oss, han tyckte att blogg var en bra sak för mig att börja med, det återstår att se:) Ja, vi har ju börjat med att lägga grunden för den nya katt längan, tyvärr så har allt blivit lite försenatt, så som det ser ut just nu så hinner vi ej få upp portarna före julsäsongen. För övrigt så är det full rulle här på R4, kunderna fortsäter att strömma in, roligt, vi tycker det är så skoj att ha så duktiga gäster, en av mina många favoriter är lilla Mimmi, hon är sååå söt och go. På katt sidan så har vi 2 av mina favosar här Black & White, två jätte goa katter, i dag så har vi haft en spa dag så katterna har blivit borstade och fina. Sen var solen framme en stund och då passade vi (det vill säga jag, Katarina och Robban) ta en lång härlig promenad med alla våra hund gäster. Ska börja med att städa katt rum, det kommer nya gäster, kul.  Ha det så bra, sköt om Er, Rita