God Jul & Gott Nytt År 2020

Jag börjar med att tacka alla mina gäster för i år / det har varit ett annorlunda år / på många sätt / för oss och övriga små företagare har det vart tufft.

Det här året miste jag min far / han gick bort den 7 april / lunginflammation / pappa var sjuk en lång tid / vi byggde ett hus här på gården där han och mamma fick bo / mamma bor ensam kvar där nu.

Vi hade en brand i propp skåpet / feb månad /  det vart inte mycket tack vare Roberts snabba agerande / han släckte branden på ett par sekunder / så förutom röken så blev det inga skador på byggnaden / tackar Robban så mycket.

Sen slog coronan till / nästan alla gäster avbokade sina tider till sportlovet och så har det varit hela året förutom juli månad.

Jag och Robert har jobbat utan att ta ut lön i år/ har haft mina dagis gäster / så dom löpande utgifterna har jag kunnat tagit med lite hjälp utav Roger. Vi kämpar på och tror och hoppas att allt kommer att vända.

Jag Rita & Robert & Roger & Rebecca & David & Sylvi önskar er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År

Ta hand om Er så syns vi framöver

Tack Rita