Julen är snart här.

Tiden går så fort, det är 1 advent redan nu på söndag, vi på R4 har satt igång att jul pynta, det vill säga jag, Katarina, Robban, Jessica, Sofie, Ida och Roger, vi fixar och donar:) På kattsidan så har vi hel fullt från den 21 dec till och med 3 jan, sen är det ett fåtal rum kvar dec. mån och lika i jan. månad. Vi har en i fall lista, om vi skulle få avbokningar som man kan ställa upp sig på.

Har fått fråga angående kostnader av katt, första katten betalar alltid full pris, andra katten får 50% rab. tredje & fjärde får 75% rab. femte hänger med grattis.

En annan fråga är vad står R4 för, vi är fyra i familjen och alla vi börjar på bokstaven R.

Ytterligare en fråga, när är den nya katt längan färdig, tyvärr så har allt tagit allför lång tid, så killarna har ej hunnit längre en till grunden, men nu beräknas det vara färdigt till senast juni månad.

Lämna inte hunden utanför affären m.m. klimatet har blivit så tufft, så att hunden ej blir skadad eller bortrövad.

Roger och jag kommer ta en liten semester från den 24 jan till och med 27 jan, dom gäster som är inbokade den tiden tar Robban och Rebecca hand om, men vi tar ej imot fler under den tiden. Sen kommer Robban ta lite ledigt. Det har varit en intensiv sommar och höst och vinter, men givetvis jätte rolig, vi är så glada att ha så många glada och duktiga gäster.

Se till nu att sköta om Er, så ska jag försöka hinna skriva lite mer innan jul helgerna, Rita