Julen här på R4

Dagis barna (hundarna) har avslutning den 19 dec, med jul bus, julmat och julklappsutdelning.

Nu är det fullt både på hund och katt sidan under julveckan, vi har en i fall lista som man kan skriva upp sig på, vid avbokningar.

Våra gäster (hundarna & katterna) blir bjudna på julmat, det delas ut julklappar, vi lyssnar på julmusik eller/och tittar på jul film, under julveckan, promenader och skötsel blir som vanligt, samt bus och skoj, men även tid för gos och kel.

Givetvis så sätter jag ingång snart och julpyntar våra lokaler, julen är min favorit tid:)

Rebecca kommer att sätta in fler foton på våra gäster på hemsidan, jag klarar ej av den biten, sen får hon även rätta till mina stavfel:)

Roger kommer att bygga sitt ”lilla” kontor bredvid min ”stora” byggnad, :) haha det lät inte snällt, som ni vet så har han ett gräv och transport företag, där han även gör mindre snickeri jobb, mest till ”mina”:) kattgäster som bl a vill ha ex sina kattbalkonger inhägnade. Det blir även en egen hemsida för hans del, givetvis en länk från min sida. Kul.

Vi kommer att höja priserna på kattsidan, från 1 jan 2015.

Se nu till att ta hand om varandra och era fyrbenta barn, Rita.