Julen vankas

Det är mycket att göra inför julen, jag tycker det är roligt att pyssla och stå i, förutom att pynta och städa så är det även annat som måste göras som till ex bokföring, jag har haft LHR  revison som senare blev BDO i många år, men sen Lars-Henrik gick bort och hans medarbetare Serdar sluta, så slutade vi att anlita BDO, vi anlitade bla Gunilla och sen Revisa, dessa fungerade ej, så nu har vi Lars-Göran på JOVIAL AB. Vi hoppas och tror att det kommer att fungera bra.

Våran hemsida som vi nu har haft i många år, vi kommer att byta ut Andreas på Allés Web och det blir Rebecca som kommer tillsvidare hjälpa till med att fixa hemsidan med text och bild.

Brages som trycker vår reklam kommer vi fortsätta att anlita.

Som ni ser så är det mycket runt om att driva ett företag, men det är kul för det mesta, våra (mina) gäster är så trevliga och snälla, så jobbet går som på räls.

Vet ej om jag kommer att hinna skriva så mycket mer i år, (många gäster att ta hand om) så jag passar på att tacka alla mina gäster för det här året och hoppas att vi även syns nästa år, se nu till att ta hand om er och era djur, tack Rita