Juli 2015

I dag duggar det lite, men hundarna tycker det är ok, så då går vi en eller fler promenader.

Vi har många härliga och söta gäster, i dag kom Bosse en snygg katt kille, jätte duktig, My & Z är här hos oss, Roger har fixat en ännu större klo pelare i deras rum, mycket uppskattat, Maja och Whiskas ska strax åka hem, dom har varit så duktiga, tagit sig jätte bra, vi väntar även på Eno en av mina favoriter, ska komma.

För att få allt att fungera så har vi schemalagt våra dagar så vi hinner med allt, det är jätte mycket som ska fixas, vi har in & ut checkning fm och em. Det går bra att ringa till växeln, eller mobilen, sms, eller maila jag svarar så fort jag kan dock före kl 18 på vardagar eller nästkommande vardag. Har jag ej hört av mig inom 24 timmar (vardag) så försök på nytt, telefonsvararen tappar samtal ibland. Efter kl 18 svarar jag ej på samtal, mail, sms, det fixar jag på fm nästkommande dag (vardag).

Vecka 29 och 30 så är det fullt på både katt och hund sidan. Sen är det fullt på hund sidan fram till vec. 39, den veckan finns det en plats kvar för hund, på katt sidan börjar det lätta vec. 32 och framöver.

Veckorna 35 och 36 så har vi stängt.

För att allt ska fungera så vänligen kom på tiden som vi kommit överens om. Jag tar ut en avg. på 300kr efter kl 18 vardagar och på helgerna tar jag en avg. på 500 kr efter kl 18.

Det går bra att lämna medelande i svararen, se till att prata tydligt, så jag hinner uppfatta allt, jag vill veta namn, telefonnummer och vad vi kan hjälpa till med. Vi ringer upp så fort vi kan, vi ringer upp minst en eller två gånger. Därefter så får man återkomma om så är med att ringa upp igen.

Jag önskar er alla en fortsatt trevlig sommar; Rita.