Juli-september 2011

7 sep 2011

Vi har lite problem med hemsidan, texten och fotona flyter ut, men vi håller på att jobba med det så allt kommer att bli bra.

Prishöjningar sista sep.

Vi kommer att ha helgerbjudanden för våra hund gäster, från fre. e.m. till sön. e.m. då vi ska ha filmkväll med extra gott som bl a grisöra, gris knorr eller nått annat gott.

Vecko (7 dygnserbjudande) med extra pälsvård ink. rosett/snodd.

Kattgäster som bokar in sig för längre vistelse erbjuds även där extra pälsvård med snodd/rosett.

Önskar Er alla en trevlig höst. Rita

6 aug 2011

Den sista sep. kommer vi att höja prisena på våra tjänster.

Jag och Roger kommer att ta ledigt vec. 39, så hund avdelningen kommer att vara stängd, där imot så är katt sidan öppen, Robert ska ta hand om katterna.

Ha en forsatt trevlig sommar, sköt om Er, Rita

1 aug 2011

Tiden går fort, i dag är det 1 aug. redan, har man det roligt så:)

Charlie & Rambo är här och hälsar på, ”mina” killar så duktiga sååå, sen har vi Japp setter kille, så underbar och go hund, lilla Ludde är även här hos oss, sen Harry & Agnes, våra busar, tänk vad Agnes har tagit sig, våran charmtroll, senare idag kommer även Teddy ”min” kille, stammis sen lång tid tillbaks, så duktig. Bland katterna så är Lotus, Simba, Kaity, Nisse, Keso, Misty, Ole, Skogby, Lee, och Tessan här, vi väntar på att Rex ska komma. Närradion var här idag och intervjuvade mig, roligt, linslus som jag har blivit:)

Sköt om er, Rita

18 juli 2011

I dag kom taxen Bosse till oss, han är så duktig, Maja har varit här över dagen, så söt så, i går kom stammisen Exxon, en duktig kille, även Nelly kom igår och hon ska åka hem ikväll, hon hjälper mig i receptionen.