OBS! Mer information

Har Ni ringt och pratat i telefonsvararen och jag ej har ringt tillbaks inom 24 timmar så får Nu återkomma, telefonsvararen lägger av, så alla samtal kommer ej fram, beklagar detta.

Min mobil fungerar ej, så vill Ni få tag på mig/oss så får ni ringa på 021 13 49 93 eller maila, ska fixa till en ny mobil så fort som möjligt.

Vi har full rulle här hos oss, många duktiga och glada gäster, en av våra favoriter åkte hem i går, Bella, en av våra sötnosar, (katt), fler favoriter kommer idag, alla är favoriter på sitt sätt:)

Det finns inga lediga platser under juli månad, gälle både hund och  katt, under aug månad så finns det enstaka dagar kvar ledigt för hund och för katt finns det ett fåtal platser kvar, under sep månad så är det fullt på hund sidan, men på kattsidan så finns det platser kvar.

Det är riktigt varmt om dagarna, då softar vi i lekhagen och doppar tassarna i poolen, dvs hundarna, ok även jag doppar mig lite:)

Vill man så är man välkommen och se hur vi har det, men ring först så vi kan ta hand om Er på bästa vis, varmt välkomna.