Mer om oss.

Vi har fortfarande platser kvar på katt sidan, under sport lovet, även till påsk finns det platser kvar.

Har fått frågan (igen):) hur många vi är som jobbar här, det är jag Rita och sen Robban och Roger, sen hjälper Rebecca till när hon kan, även Bertil hjälper till, sen är mamma, (våran hustomte) här och hjälper till med tvätt och städ.

En fråga till, hur länge har vi funnits till, vi startade den 2 sep 2002, sen dess så har vi byggt ut flera gånger, och vi har många planer på gång, roligt.

Morgon promenaden är mellan kl 5 till kl 7, för pensionats gästerna, kl 7 börjar dagis och dropp in gäster komma fram till ca kl 8, sen blir det promenad. Kl 10 kommer katt och hund gäster, pensionat, promenad efter det eller lek i lek hagen, lunch mellan kl 12 och 13, promenad eller lek i lek hagen efter lunchen, eller/och spa och skötsel, vi måste ju se fina ut;) sen blir det en luftis innan dagis och dropp in gäster åker hem, för pensionats gäster blir det kvälls mat och en liten kiss sväng, och till sist kvälls promenaden från kl 21 fram till ca kl 23, sen säger vi god natt, och hund gäster får en ”tandborste”. Full rulle hela dagarna, alla djuren har natt lampa och radio, två av hund rummen har även Tv, vi går in och myser och gosar med våra gäster, nästan som våra egna, man fattar tycke för dom små, alla är unika på sitt vis.

Ha en bra dag, Rita