Min pappa fyller 80 år i dag

Jag vill berätta för er att min far fyller år i dag, han blir 80 år ung:) Tiden går fort, pappa har varit sjuk nu över 10 år, men han kämpar på, som ni vet så bor mina föräldrar här på gården, i den lilla huset,  även Robban bor här på gården, men då i annexet, sen bor jag och Roger i det stora huset med våra hundar och katter, så det finns alltid någon här.

Ja, lite annat, vi kommer att ta bort alla mjölk produkter från menyn, samt att vi riktar in oss på fisk, så vi minskar och kommer att ta bort kött produkterna helt från menyn.

Men vi kommer att ha whiskas, Pussy, Friskis, kite kat, mjau och även bilax på menyn, som torr, gelé och sås och till fredagsmyset så finns det Sheba tonfisk eller gorme lax att välja i mellan. Kattgräs och kattgodis finns även som tillval. Sommar menyn kommer vi ha kvar, och där bjuder vi under sommar säsongen en sort fisk.

Spa och skötsel är som vanligt vi borstar, kammar eller kardar katterna, gör rent ögon om det behövs. På hund sidan så borstar vi av hundarna och rengör ögon och öron om det behövs. Så alla ser bra ut;)

Jag vill även berätta för er att jag har värdens bästa jobb, djuren är så härliga, glada och tillgivna. Nu har vi ju varit med ett bra tag, och våra första gäster har blivit äldre och tyvärr även fått rest till djur himmelen,  så det har runnit många tårar.

Jag rundar av där, och önskar er en trevlig helg, ta hand om er, och var försiktiga, Rita