Nu är vår säsongen 2016 på gång:)

Vilket härligt vinter väder vi har fått:) Äntligen!

För våra små hund gäster är det lite för kallt, men vi klär på dom och sen får vi bära lite, dom längsta promenaderna kortar vi av lite.

Till sport lovet så finns det 1 plats kvar på hund sidan, däremot på kattsidan så finns det mer att välja i mellan.

Påsklovet så finns det 2 platser kvar för hund, på kattsidan finns det flera rum kvar som är lediga.

Sommaren, under juli månad så har det börjats bokats in gäster, jätte kul, så fort ni vet att ni ska iväg på nått skoj så hör ni av er, så ska vi fixa till ett häftigt rum till era små ”barn”, sen blir dom ju mina när dom är här:) Vi har så så duktiga gäster, har sagt det många gånger, men det tål att upprepas,  jag har värdens bästa jobb;)

Vi kommer att ändra lite på menyerna, på kattsidan så tar vi bort kite kat, torr, gele och sås. Och istället kommer vi att bl a severa Hills Sensitive som torrfoder och i burk, whiskas, friskis och pussi torr foder, gele och sås, blir kvar på menyn, fredags myset kommer vi att ha Sheba tonfisk. Helg gott blir räkor. På sommar menyn så har vi alltid en fisk rätt att erbjuda, har i skrivande stund ej bestämt vad vi ska ha i år. Kattgräs har vi året runt, jag sår ju själv, ”bonde” som jag är:) Kattgodis, vi har inhandlat Dremisar, sen har vi x antal olika katt godisar att erbjuda våra gäster, alla har sin favorit godis.

På hund sidan så har vi olika sorters ben, att erbjuda våra hund gäster, alla har sin favorit sort, vi ska även testa lite olika mellanmål till hundarna, så vi kan variera lite framöver.

I år 2016 så kommer vi enbart ha stängt veckorna 33-34-35, för övrigt så har vi öppet resten av året.

Jag hoppas att det här året blir ett kanon år, att alla ska få och ha det bra.

Jag har ordnat ett boende för mina föräldrar, sen Domicar sluta (våran gamla utförare) som vi var jätte nöjda med, så har vi ej lyckats få tag i en bra utförare, så pga detta så måste mina föräldrar flytta, men jag hoppas och tror att dom kommer att få det jätte bra på det nya boendet.

Se nu till att sköta om Er och Era djur, Rita.