Och mer information:)

Många ringer till oss, jätte roligt, men har man ej uppgivit telefon nummer så blir det svårt för oss att ringa tillbaks, så har ni ej hört av oss inom 48 timmar vardag, så ring upp igen, det vanligaste missen är att man glömmer bort att säga sitt telefon nummer, eller att man pratar in lite för fort så jag ej kan uppfatta namn och telefon nummer. Vi försöker så gott vi kan att lyssna igenom eller gå ut på Eniro och leta via dom, men det lyckas inte alltid. Så välkomna att höra av er på nytt.

Information från Arken Zoo, dom kommer ej att ta i mot smådjur hädan efter och frågar då oss om vi har den möjligheten, vi har ej tyvärr hunnit med att bygga en byggnad en kommet för smådjur, vi har dock det på våran agenda att i framtiden även kunna ta i mot smådjur, tror dock att vi ej kommer att hinna med detta till denna sommar, ledsen.

Har varit på besök på Aros Zoo Experten AB med Peter Brodin i ledningen, han ville ha lite visitkort från oss och vi fick en bunt utav honom, han berättar att han har börjat med att ta i mot smådjur, marsvin, kaniner m.m. och han visar runt där han har/och tänker ha sina gäster, så från och med nu, ni som har smådjur, kontakta Peter, så hjälper han till, han berättar även att han kör hem varor till sina kunder som är tunga ex kattsand, deras telefon nummer är 021-30 65 10.

Många frågar oss vem som har hjälp oss med våran hemsida, det är Andreas på Alles Web AB, han har sitt kontor på skultuna vägen, hans telefon nummer är 021-17 17 97. Jätte duktig.

Våran revisor heter Serdar och han jobbar på BDO, vi har haft dom nu i många år, deras telefon nummer är 021-15 80 00.

 

 

 

Sport lovs veckan har vi fullt på hund sidan, ett fåtal platser kvar på katt sidan.

Påsk veckan, fullt på hundsidan samt ett fåtal katt platser lediga.

Juli månad fullt på hund sidan, 3-4 platser kvar på kattsidan.

Det kan förekomma avbokningar, vi har då en i fall lista där man kan skriva in sig på, och är det någon som avbokar så stämmer vi av på listan och hör av oss.

Vaccinations intygen ska uppvisas vid in checkning, ej äldre en ett år, kattsnuva tages varje år, samt kennelhosta (för hundarnas del).

När man bokar in katt eller hund så tar man med sig sitt foder, om man har annan sort, en vad vi har på menyn, allt för att skona magen på djuren, viktigt.

Vi har haft jätte fint väder, våra hund gäster får komma ut på minst 5 promenader per påbörjad dygn, sen har vi bus och lek i våran lek hage, dom som vill busa ihop får göra det.