Oktober-december 2011

Onsdagen den 14 dec. 2011

På tisdag fyller jag år, välkomna in på kaffe med tårta. Jag kommer att vara nere i firman hela dagen.

Har lite tränings värk, hm? börjar jag att bli gammal. Jag och Robert har promenerat med alla våra härliga gäster (hundarna vill säga), dom är så duktiga. Sen har jag börjat jul städa för katterna, alla ska ha det fint.

Sköt om Er, Rita

Fredagen den 9 dec. 2011

Tiden går så fort, snart är det julafton, årets bästa dag:) Vi pyntar och förbereder oss för julen på alla vis. I dag så har vi fullt med gäster, roligt, alla är som vanligt jätte duktiga.

Blev precis uppringd av en kvinna från pro aros jurist sa hon att hon var, Lena Grapp var namnet, var ej så trevlig, som Ni vet så bor min far på ett demensboende Vildrosen på Änglamark här i stan, och det fungerar inte så bra där borta. Så vi kämpar för att han ska ha det bra. Och det är tufft, för mamma och oss.

Jag återkommer och berättar mer om hur vi ska fira jul här på R4 med alla våra härliga gäster, sköt om Er. Rita

20 nov. 2011

Den här veckan har vi haft fullt med gäster, våra stammisar Black & White är här, jätte duktiga, sen har vi Rufus & gänget, Cosett, Svante, Mirre, Irma, Skrållan & Knorrhane och nykomligen Tessi, Morris & Snöstorm, alla så duktiga. Det ingår ju extra pälsvård med rosett eller snodd, alla tycker om att bli borstade, kammande eller kardade, men det här med rosett, va ju lite konstigt:) Men katterna tycker om när jag pysslar om dom. Vi har även Winston här en snygg kille, duktig, även Nike & Frasse, samt Rambo & Charlie har varit här och hälsat på alla är ”mina” killar:) och så duktiga.

Nästa vecka är det redan 1 advent, så den här veckan som kommer ska jag och tjejerna jul pyssla och göra fint.

Sköt om Er, Rita

7 nov 2011

Höstlovet hade vi fullt med gäster, vi hade tur att Sanna var här och hjälpte till, hon och Robert hjäptes åt att pyssla med alla våra gäster.

Tiden går fort och det är snart jul, julen är min favorit tid, tycker om att julpyssla:)

Nästa vecka fyller Roger år, det blir tårta.

Sköt om Er, Rita

27 okt 2011

Som det ser ut nu så kommer vi ej kunna att bygga uppåt p.g.a. kommunens regler med att man måste ha hiss, så nu har vi tänkt om och det får bli en vinge till med kattrum, om allt fungerar som det ska hoppas vi att vi kommer igång med bygget till vårkanten så fort snön har försvunnit. Återkommer senare om läget här hos oss. Rita

25 okt 2011

Solen tittade fram lite idag, jag och Exxon var ut en sväng i skogen och busa, Exxon fick lite extra tid med mig. Selma och Bobben hälsar på och det blir full rulle här med alla hundarna även mina egna hundar var med. Roligt, vilket hundliv:) Jingis kom idag, en jätte duktig och go hund, han och Robban busade rejält i lekhagen, lilla Allan är även här hos oss, han är så blyg, men har börjat tagit sig, nu törs han gå fram till dom övriga hundarna och hälsa, bra. Spenser, våran stammis är han även här, han är så duktig, tyr sig speciellt till mig, hm kan låta som skryt.

Roger är rejällt förskyld, Robert börjar bli, jag har därimot varit eländig ca 24 timmar men är nu på G.

Så sköt om Er i höst rusket, Rita

7 okt 2011

I dag så har vi gäster i varenda rum:) roligt, vi har vädrets makter imot oss, vi springer ut mellan skurarna, fast just nu tittar solen fram.

Roger tycker ju om att jobba så nu har han satt igång med sin egen firma R4´s gräv och transport. Så vill Ni ha hjälp med att gräva m.m så är det bara att ringa Roger på 0706-14 49 93.

Jag ska städa upp ett kattrum, det kommer nya gäster in dit, det blir Nalle Puh tema:) i rummet.

Sköt om Er, Rita

3 okt 2011

Vilka härliga hundar vi har här hos oss, Cesare, världens goaste hund så söt, håller mig i handen:) sen har vi lilla Linus, våran söt nos, Joppe, så söt så, sen har vi Molly våran tjej så söt och duktig. Vi försöker undvika dom värsta regnskurarna, men det är ju höst. Sköt om Er, Rita.