Snart är julen här:)

Det är inte många dagar kvar till julafton, jag pysslar och donar för fullt, här ska det vara fint och det ska vara julkänsla här inne, fast det regnar och är grått där ute.

Vi har många gäster som vill vara här hos oss och det tycker vi är jättekul, men vi har bara 7 hund rum och 24 katt rum, vi kommer ej att bygga ut mer just nu, vi får se längre fram hur det blir med den saken.

Många ringer till oss, kul, men jag hinner ej alltid på luren, det går bra att lämna ett medelande så ringer jag upp så fort jag kan dock före kl 18 eller nästkommande dag.

Många kommer förbi och hälsar på, kul, men vi är ej alltid här, vi är ute på promenad eller andra aktiviteter med våra hund gäster eller så sitter jag i nått katt  rum och gosar och borstar katter, men mellan kl 12 och kl 13 så har vi lunch, och efter kl 18 så tar vi ej i mot gäster, dagen är ej slut för våran del för den sakens skull, alla gäster ska ha kvällsvard, kvällspromenad, tvättas och diskas m.m. Går sen upp vid kl 5 för att ta ut våra pensionats gäster, sen börjar vi ta i mot gäster från kl 7, full rulle hela tiden, ett mycket roligt jobb.

På hund sidan så har vi fullt från nästa vecka och fram till slutet av januari, på kattsidan så har vi fullt jul veckan, vi har ett par katt rum lediga under nyårshelgen.

Under högsäsongen har vi ej intron för hund, högsäsong är juni, juli och augusti under sommaren, sen dec och januari lika så, samt höstlov och påsklov.

Introna har vi för att hunden och även vi ska få en bra och en mjuk star här hos oss.

Jag passar på att tacka Roger min andra hälft för all hjälp med bygget och allt, sen Robert och Rebecca, även Bertil som hjälpt till med bygget, och mamma som hjälper till med tvätt och städning. Alla drar sitt strå till stacken. Tack;)

Jag tackar även alla mina gäster för att vi får ta hand om Era härliga och goa djur, tänk vad bra jag/vi har det, alla är så snälla och tillgivna, härligt, tack.

Jag har investerat i fler klo pelare, leksaker, mjukis djur, m.m. tycker det är jätte roligt att alla våra gäster har det bra, vi vill att alla ska ha det bra.

Jag önskar Er alla en riktigt God Jul och en God Forsätning, Rita.