Sommar 2015, lite mer information.

Vad fint väder det blev idag, härligt.

Jag kommer att lägga ner i´den med att klippa och trimma hundar, tiden räcker helt enkelt ej till, jag hänvisar till Sara Holmberg som klipper och trimmar på Arken Zoo ute i Hälla.

Under hösten så kommer vi att börja bygga ett nytt tak på den gamla delen utav pensionatet, det blir även en ny större ventilations anläggning, när vi har farten uppe:)

Veckorna 35 och 36 så har vi stängt, under den här tiden så kommer bl a alla rum att städas upp ordentligt, koridorer, kök m.m. Vi byter ut slitna klo pelare, fåtöljer m.m. till nya fräscha.

Hund dagis sidan kommer vi succesivt att lägga ner, dom dagis gäster vi har kommer givetvis att vara kvar, men vi kommer ej att ta i mot fler dagis gäster, här i Västerås så har vi många hund dagisar att välja i mellan.

Dropp in, fortsätter vi med som vanligt och pensionats delen kommer vi att utvidga. Vi får se hur mycket vi behöver bygga ut.

Påminner att det är fullt på hund sidan fram till vec. 34, på katt sidan så har vi fullt vec. 29 och 30, finns ett fåtal platser kvar juni och juli, vi har 24 katt rum samt 8 hund rum.

Önskar alla mina gäster en riktigt trevlig sommar, Rita.