Sommar här hos oss på R4

Vi har köpt in fler pooler till lekhagen, så dom hundar som vill bada och leka i vattnet kan göra det, givetvis så finns det fler vattenskålar med kallt vatten till hundarna, vi duschar även av hundarna om detta önskas.

I lekhagen är det svalt och skuggigt, dom som vill busa med varandra gör så, och vill man bara ta det lugnt så gör man detta.

Under juli månad så har vi det fullt på både hund och kattsidan, finns kattplatser kvar vecka 32.

Påminner att vi har stängt veckorna 33-34 och 35, vi öppnar åter den 4 sep, sen har vi öppet som vanligt, tills näste år 2018 och då är det samma veckor som vi har det stängt.

Vi har öppet alla vardagar, alla röda dagar har vi in & ut checkning på em från kl 16 till kl 18, lördagar och afton har vi öppet fm från kl 10 till kl 12, dock ej julafton då har vi stängt för in och utcheckning.

Den här veckan så börjar vi med sommar menyn, för katterna innebär det att det finns torsk på sommarmenyn, och för hundarna så finns det köttbullar, mums:)

Vi har många gäster och alla ska dom ha det bra, så jag hinner ej alltid svara i telefon, men det finns telefonsvarare på både fasta telefon och mobilen, ni lämnar ett meddelande så hör jag av mig så fort jag kan dock före kl 18 eller nästkommande vardag.

Har ni ej hört av mig inom 24 timmar lågsäsong eller 48 timmar högsäsong så försök på nytt, ibland tappar svaren meddelanden.

Det går bra att besöka oss, ring och boka in ett besök, så visar vi er runt i lugn och ro.

Passar på att önska er alla en riktigt glad och solig midsommar, Rita