Sommar här på R4 del 2

Många ringer och vill ha plats här hos oss, för sina djur, jätte roligt, men tyvärr så har vi inga platser lediga före vec. 35, och även då så är det inte så många lediga platser kvar, rummen går åt som smör i solsken:)

Vi kommer att ha 14 nya katt rum, sviterna färdiga till vec. 45.

Den nya lekhagen håller på att fixas, stolpar slås ner och nät ska upp, det kommer att bli så bra, hundarna kommer att få busa och leka som förut, men med mer plats att röra sig på, poolen kommer ej att grävas före våren 2014, så plast ”baljan” får duga tills dess.

Alla nya hundgäster måste inskolas, intron sker på vardagar mellan kl 10:00 till kl 11:30, under lågsäsongerna. Kostnaden för introt är 200kr.

Vi har öppet från kl 7 till kl 12 samt från kl 15 till kl 18, vardagar. Vill man besöka oss så ring oss på 021 13 49 93 och boka in för besök så vi kan ta hand om Er på bästa sätt.

I dag så har vi bl a varit på promenad Ludde 1 och Ludde 2 fick gå med mig, vi hade ett givande samtal om tikar:) Dom stora killarna Enzo och Roger gick och spände på sig:) Men Ronja, Kajsa och Anki brydde sig inte om dom. Totte var nyfiken på alla och ville hälsa, lika så Imre, men Ludde var lite för på så Imre blev lite putt. Trixa saknar sin pojkvän Boss, dom kom bra överens, alla är jätte duktiga och går bra tillsammans, efter kvällspromenaderna får alla en ”tandborste” att mumsa på. Lite spa hinner vi med också Ludde blir borstad så fin så, Enzo blir borstad även han, fäller mycket. Imre får lite massage, så skönt. Ludde badar tassarna, o s v.

Ja vi har mycket att göra, alla ska ha det bra, men det går bra, vi har tur som får jobba med det vi tycker om.

Se nu till att sköta om Er, fortsatt trevlig sommar, önskar vi er alla. Rita