Sommar här på R4 del 3

Värmen fortsätter, det blir riktigt varmt mitt på dagen, så promenaderna blir på morgonen, f.m. och kvällen, ett par ”luftisar” under dagen och det i skuggan, för våra hund gäster. I dag så blev det dopp i poolen för alla hundarna, vad dom tyckte det var skönt, blev alldeles till sig, kul:)

Katterna ligger och jäser på dagen, på morgonen har vi borstning/kardning och rengör ögonen på dom som behöver rengöras, på kvällen rengörs alla katt låder, lite städning, och senare kvällsvard. Lite kel och gos blir det också, passar på att ta lite kort så ägarna ser hur deras djur har det.

Både kvällslampan och radion är på om natten, och vi sätter på larmet.

Jag och Robban jobbar heltid, sen hjälper ju Roger och Rebecca och Bertil till, även mamma hjälper till när hon hinner. Så det finns alltid någon här.

Jag och Roger kommer att vara lediga vec. 34, Robban och Rebecca tar hand om dom gäster som är inbokade.

Vi kommer även att ta ledigt vec. 46.

Pappa har blivit sämre, det kan bero på värmen men sjukdomen (vaskulär demens) gör att kroppen bryts ner, usch vilken hemsk sjukdom. Jag är så nöjd att jag tog hem pappa från demensboendet, har så duktig hemtjänst som hjälper pappa.

Sitter och väntar på en katt gäst, det är Valter som ska åka hem, Valter har varit så duktig och go, när man borstar han så vill han krypa upp på ryggen och lägga sig där, han är så söt.

Se till att sköta om Er, Rita.