Sommar säsongen är i full gång:)

Vilket rejält åsk väder vi hade häromdagen, alla våra datorer, kassa, babs mm slutade att fungera, så har ni mailat eller ringt och jag ej har svarat så försök på nytt, tack.

Vi har full rulle hos oss, jätte kul:), alla våra gäster är så duktiga, vi har fullt överallt, även uppe hos oss, och Robban har sina gäster, så när det ringer gäster och vill ha plats och vi ej kan ta i mot, så blir man ledsen,  är det fullt så är det, som jag har skrivit förut så kommer vi att utöka med både katt och hund rum, vi har många ider och planer, för framtiden.

Påminner om att vi har stängt veckorna 33-34 och 35, Robbert har sina gäster som han kommer att ta hand om, han blir kvar hemma och kommer att fixa och donna här.

Som ni alla vet så tycker jag om lite bling och flärd:) hade bokat in en tid till Wendys i Stockholm för att fixa håret, men det blide inget, dålig service,  så Wendys får 0 tassar utav 5:(

Ja, då fortsätter vi, höstlovet, där börjar det bli fullt på hund sidan, så vet ni att ni ska iväg på nått skoj så hör av er, jul veckan, där börjar våra kattgäster att boka in sig, på VIP sidan så är det redan fullt, men det finns plats på dom övriga katt längorna.

Ha nu en riktigt skön sommar, ta hand om varandra, Rita