Sommar

Jag och Rebecca kommer att åka till Andreas på fredag och lära oss hur hemsidan fungerar, sen kommer jag att ta bort gästsidan, för nu har det börjat komma in mycket skräppost, det var ju bl a därför jag ville ha en ny hemsida, tråkigt, så vill Ni ha kontakt med oss, så maila ni på r4_hunddagis@hotmail.com eller ring oss på 021-13 49 93.

Vi har fullt på både hund och kattsidan fram till vec 35, det kan finnas nån enstaka dag ledigt, vi har en i fall lista som man kan skriva  in sig på, så vid avbokningar så hör jag av mig.

Många frågar oss vad R4 betyder, vi är 4 i familjen och alla börjar sitt namn med R.

Vi har funnits sen 2002, och utökat våra lokaler eftersom, som nu så håller Roger på och kämpar med katt längan, han är så duktig, han kör långtradare på nätterna och bygger på dagarna, vilken kämpe.

Jag har både Robban och Rebecca som hjälper mig om dagarna med alla djuren, sen är mamma här och hjälper till med lite allt möjligt, som en hustomte:)

Mamma och pappa bor ju på gården, jag är så glad att jag tog hem pappa från boendet, nu vet jag att han har det bra.

Ronja våran nykomling växer och gror, hon är en riktig glädje spridare. Även våra övriga djur mår bra, jag blir alltid så orolig när någon blir dålig, men nu mår alla bra.

Mina hundar går bra ihop med våra gäster så när vi är på promenad så är vi ett stort gäng som är ute och går, alla är så duktiga, mina ”barn”:)

Sköt om Er, vi hörs, Rita