Sommaren 2014

Vilket skönt gäng hundar vi haft här hos oss under midsommaren, Bullen och Roxxi  två så härliga och mysiga små sötnosar, dom har busat och lekt i lekhagen, roligt, sen har vi våran duktiga Ludde en så snygg kille;), Rasmus och Ruff våra dagis barn, dom är här även under semestern, dom har blivit så kramiga och duktiga, sen har vi cocker killarna Yoko och David, två jätte duktiga hundar som tycker om att busa med vårat gäng, sen har även en till dagisbarn det vill säga Trolle varit här under helgen, han charmar alla runt sig, vi har även haft besök av Cola, som blev så betagen av Trolle, vilket söt par:) Sen har vi haft Ronja cocker hos oss, hon har blivit som en av mina hundar, jätte snäll och duktig hund.

Hundarna fick lite köttbulle på midsommaraftonen och katterna fick strömming, köttbullarna gick hem hos hundarna dom ville ha mer:) medan katterna, dom flesta rynkade på nosen åt strömingen, så till nästa år så får jag hitta på nått som smakar bättre, jag lovar.

Och alla mysiga och härliga katter, som vi haft nöjet att haft här, alla lika duktiga;)

Lek hagen är så populär, den är så mycket större än vad den gamla var, hundarna är så glada och busiga och ger tassen upp för den nya lekhagen.

Till första sep så höjer vi priserna på hundpensionat, vardagar höjer vi med 10kr per dygn och helger med 20 kr per dygn.

Vi har in och utchecknings tider, vänligen respektera tiderna som angivits. Om man en dock kommer andra tider så tar vi ut en avgift vardagar på 300kr och helger 500kr.

Sköt om Er, Rita