Vår känslor;)

Vilket fint vår väder vi har haft idag, hundarna har idag fått egen tid med mig och vi har varit och inspekterat omgivningen, vi hittade en död fågel:( , och mycket skräp, vi tar upp så mycket vi kan, fast det ej är vi som skräpar ner.

Jag passar på att kratta gårdsplan, soppar och gör det fint, alla djuren, både katter och hundar är så duktiga, jag och Boss tränar lite Power wok, Ross och Blue har åkt hem, Ross är en av mina favoriter, så snäll och go kille, givetvis är Blue det också.

Yoko och David är som cockrar är, killarna går på promenad med mina tjejer, som ni vet har jag tre cockrar och en papillon, alla jätte duktiga.

I dag kom lilla Judy till oss en så söt liten katt, alla våra katter ( ni hör det är mina katter:) ) är jätte goa och söta, vi myser och har det bra.

Inskaffat en våg för våra katt gäster, så vi kommer att väga våra gäster så att vi ser om katterna tappar vikt eller går upp i vikt.

Det ska även komma en våg till hundarna.

Finns ett katt rum kvar till påsk helgen, till midsommar helgen så finns det 3 katt rum kvar som är lediga.

Veckorna 29 och 30 där är det fullt på katt sidan, vi har en i fall lista vid avbokning som man kan ställa sig på.

Har börjat lite smått med att pynta inför påsken, jag tycker om att gör det fint för våra gäster.

Det är många som ringer, mailar och sms oss, jätte roligt, men det händer att jag ej hinner ta luren, jag hör dock av mig så fort jag kan, ej efter kl 18 eller på helgerna.

Ha det nu så bra i solen, Rita.